shipping and return policy

Verzendproces

Een snelle bezorging via PostNL
Als je voor 19:00 uur jouw bestelling hebt geplaatst, wordt je bestelling diezelfde (werk)dag nog verzonden. Dit betekent dat wij de bestelling dan hebben overgedragen aan onze verzendpartner PostNL, meestal heb je je bestelling dan de volgende dag al in huis. In uitzonderlijke gevallen doet PostNL er iets langer over dan 1 werkdag. 

Bestellingen naar België doen er doorgaans 2-3 werkdagen. Overigens zijn zondag en maandag geen bezorgdagen voor PostNL.

Retourproces

Een verkeerd product ontvangen?
Dat is vervelend, natuurlijk onze excuses hiervoor. Je kunt dit via ons retourformulier aangeven, zodat we het direct voor je in orde kunnen maken.

Wil je je bestelling retourneren?

Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met jouw bestelling. Het retourneren ervan is bij ons geen probleem! Je kunt jouw bestelling namelijk binnen 100 dagen na herroeping retourneren. Na deze melding heb je nog eens 14 dagen om het daadwerkelijk te retourneren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag, via de door jouw gekozen betaalmethode retour gestort. Het artikel dient in originele staat geretourneerd te worden. De terugbetaling kan je binnen 14 dagen verwachten. 

Je retournering kun je snel en gemakkelijk aanmaken via ons retourformulier. In drukkere perioden kan het voorkomen dat het ongeveer 5 tot 10 werkdagen duurt voor we je retour kunnen verwerken.

Wil je je bestelling omruilen?
Natuurlijk is het mogelijk om jouw bestelling om te ruilen. Ook hiervoor kun je ons retourformulier invullen en aangeven voor welk product je je huidige bestelling graag wil ruilen.

Wat gebeurt er als je jouw retour hebt verstuurd?
Zodra wij jouw retour ontvangen en verwerkt hebben, brengen wij jou hier uiteraard via de mail op de hoogte over. Wanneer wij het product in goede en originele staat ontvangen hebben, zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen vijf werkdagen na ontvangst terugstorten, via de door jou gekozen betaalwijze.

Retourbeleid Smartphonehoesjes.nl

 

Gratis ruilen – Hoe werkt dat?

Wil je jouw product ruilen voor een andere kleur of ander toestel? Dan is jouw retour gratis! Zodra wij jouw retour hebben verwerkt, krijg je van ons een giftcard t.w.v. het aankoopbedrag. Jij kunt ermee zelf jouw vervangende product bestellen op onze website. Voor 21:00u besteld? Dan sturen we je nieuwe aankoop dezelfde dag nog naar je op!

 

RETOUR AANMELDEN

 

Voorwaarden retourneren

 • Jij draagt het risico van de retourzending in het geval deze zoek raakt.
 • De producten worden binnen de zichttermijn van 60 dagen geretourneerd, dit gaat in op de dag na ontvangst van jouw artikel(en).
 • Het artikel bevindt zich voor zover mogelijk in originele staat en fabrieksverpakking.
 • Heb je (gedeeltelijk) met een giftcard betaald? Dan ontvang je een nieuwe Smartphonehoesjes.nl giftcard t.w.v. het aankoopbedrag.
 • Bij Smartphonehoesjes.nl hanteren we een “altijd zeker garantie” op al onze producten. Dit houdt in dat wij de retourkosten vergoeden als je het product wil ruilen voor een andere kleur of voor een ander toestel. In dat geval ontvang jij een gratis retourlabel en krijg je een giftcard t.w.v het aankoopbedrag. De kosten van het retourneren zijn voor jouw eigen rekening als je jouw geld terugwenst. Deze kosten bedragen €2,50.

 

Uitzonderingen

Niet alle producten kunnen worden geretourneerd. De volgende producten vallen niet onder de zichttermijn van 60 dagen:

 • Gepersonaliseerde artikelen. Dit zijn artikelen die zijn ontworpen met een eigen foto of afbeelding via onze ontwerptool op de website.
 • Artikelen die slechts eenmaal kunnen worden gebruikt zoals screenprotectors en vloeistof (mits de verpakking is geopend).
 • Artikelen die, buiten onze schuld, beschadigd of incompleet zijn.
 • Artikelen van merkproducten waarvan de verpakking niet aanwezig of (ernstig) beschadigd is.
 • Artikelen die om hygiënische redenen niet meer retour gestuurd kunnen worden, zoals bijvoorbeeld oordopjes, tenzij de verpakking nog gesealed is. Mondkapjes mogen nooit retour.
 • Cadeauverpakking kan niet worden teruggestuurd. De kosten voor het cadeaupapier worden ook niet vergoed bij het retourneren van je bestelling.

 

Garantie 

Smartphonehoesjes.nl staat garant voor de deugdzaamheid van de artikelen die je bij ons bestelt. Je krijgt daarom standaard minimaal een garantie van maar liefst één jaar op al onze artikelen en op onze merkproducten én daarnaast beloven we een snelle garantieafhandeling. Onze garantie geldt niet op een defect dat is veroorzaakt door slijtage, verkeerd of intensief gebruik, val en stootschade tenzij anders staat vermeld.

 

Beroep op garantie

In geval van een defect willen wij je vriendelijk verzoeken om je schade aan te melden via ons retourformulier met enkele foto’s van de schade en onder vermelding van jouw ordernummer. Wij helpen je per mail graag verder.

 

TERUG

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop